Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проведено обшук в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА: Управління надає необхідні матеріали та розраховує на неупередженість слідства 

06 вересня 2022 року, 18:50

Сьогодні Головне слідче управління Національної поліції в рамках кримінального провадження провело обшук на території Управління екології та природних ресурсів КМДА. Управління співпрацює з правоохоронними органами, надало доступ до речей і документів, що перебувають у володінні службових осіб, та розраховує на неупереджене та об’єктивне слідство. Про це повідомив керівник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

«Сповідуючи принцип максимальної прозорості та нульової толерантності до корупції, Управління екології всіляко сприяє слідству і, в першу чергу, зацікавлене в об’єктивному та справедливому рішенні. Наші співробітники надали всі необхідні документи уповноваженим особам Головного слідчого управління Національної поліції», – зазначив Олександр Возний.

Він повідомив, що обшуки проводили відповідно до ухвали Печерського районного суду міста Києва з метою відшукання та вилучення речей, предметів і документів, що мають значення речових доказів у рамках кримінального провадження, яке стосується, зокрема, зловживання службовим становищем посадовими особами Управління.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]