Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Публічні презентації бюджетних запитів підвищують довіру між владою та містянами – Геннадій Пліс

17 листопада 2017 року, 16:34

Презентація бюджетних запитів головних розпорядників коштів щодо проекту бюджету міста Києва на наступний рік – це ще один крок до прозорості влади. Так вважає перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. На його думку, підвищенню рівня довіри сприяє відкриття стратегічних і фінансових проектів.

«Я був присутній на кількох таких презентаціях. Вважаю рівень підготовки хорошим. Звичайно, у процесі презентації були дискусії та зауваження – як у депутатів профільної комісії, так і в колег та громадськості. Однак у цілому я побачив, що наші спеціалісти відповідально ставляться до формування таких запитів, а комісія розуміє реалістичність їх виконання», – підкреслив Геннадій Пліс.

Важливе зауваження, яке він зробив під час однієї з таких презентацій, стосується необхідності розробити концепцію інформування про виконання таких запитів.

«Це має бути оперативна система, яка постійно оновлюється. Вона дозволятиме виконавцям тримати руку на пульсі управління фінансами, а для громадськості показуватиме, на якому етапі знаходиться та чи інша програма», – зауважив перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, упродовж трьох днів поточного тижня, з 13 до 16 листопада, у Київській міській державній адміністрації відбувалась презентація бюджетних запитів головних розпорядників коштів щодо проекту бюджету міста Києва на 2018 рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]