Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ремонт каналізаційної мережі на проїжджій частині вулиці Вадима Гетьмана завершено, на пошкодженій ділянці відновлюють дорожнє покриття

15 лютого 2023 року, 12:17

Фахівці ПрАТ АК «Київводоканал» завершили ремонт каналізаційної мережі діаметром 500 мм на проїжджій частині вулиці Вадима Гетьмана, 19.

Щоб швидше усунути незручності для водіїв та мешканців району, ремонтні бригади працювали в цілодобовому режимі.

Учора фахівці завершили санацію мережі: у наявний трубопровід протягнули новий поліетиленовий діаметром 400 мм. Також змонтували оглядовий колодязь і виконали зворотню засипку ділянки.

Наразі колектор вже запущено в роботу в нормальному технологічному режимі.

Сьогодні об’єкт передано відповідним службам для відновлення дорожнього покриття та проведення благоустрою.

Нагадаємо, що аварія на колекторі діаметром 500 мм сталась 2 лютого, через що утворилось провалля на проїжджій частині. На час ремонтних робіт рух вулицею Вадима Гетьмана частково обмежений – ділянка дороги в напрямку Шулявського мосту залишається перекритою. Просимо водіїв врахувати це при плануванні поїздок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]