Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ремонтні роботи газопроводу на Русанівці планується завершити завтра

12 квітня 2016 року, 18:09

Завтра, 14 квітня, аварійна служба ПАТ «Київгаз» планує завершити ремонтні роботи на газопроводі, після чого газопостачання в будинках на Русанівці буде відновлене. Для мешканців мікрорайону працюватиме намет, де вони будуть забезпечені гарячим чаєм та харчування. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, проінспектувавши ремонтні роботи.

«Зношеність газових мереж у столиці досить висока. Частині ділянки газопроводу діаметром 500 мм, де зараз тривають відновлювальні роботи, – понад 50 років. Завдання аварійній службі ускладнює ще й те, що мережа проходить через міст (через Русанівський канал), і ми змушені відключити 83 житлові будинки. Але вже протягом завтрашнього дня роботи плануємо завершити і, якщо не виникне ускладнень, відновимо подачу послуги вже в четвер», – повідомив він.

За словами Петра Пантелеєва, дуже важливо, що завдяки системній діагностиці вдається вчасно виявити проблемні ділянки і не допустити серйозних аварій.

Крім того, за інформацією заступника голови КМДА, розуміючи, що людям доведеться жити кілька днів без газу в квартирах, розгорнуто роботу польової кухні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]