Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ремонтно-будівельний сезон у столиці триває завдяки сприятливій погоді (+фото)

27 жовтня 2021 року, 14:54

У столиці тривають масштабні капітальні ремонти і реконструкції. Роботи виконують, як на шляхопроводах так і на автошляхах. Про це інформує КК «Київавтодор».

Закінчується великий етап капітального ремонту Кільцевої дороги на ділянці від пл. Одеської до вул. Ватутіна. Після прокладання колектора дощової каналізації й заміни і посилення основи дороги влаштовують нове асфальтове покриття. На більшій частині уже встелили нижній і середній шари. Нині середній шар з’являється на смугах у напрямку вул. Заболотного. Завершити асфальтування й повністю відкрити рух планують протягом 2 тижнів. Верхній шар влаштовуватимуть навесні наступного року.

Масштабні оновлення відбуваються і на Новокостянтинівському шляхопроводі. Нині там влаштовують верхній шар покриття на з’їздах біля естакади. На самій споруді завершують бетонувати тротуарні блоки і монолітну плиту автопроїзду. Цього року заплановано запустити рух усіма смугами. Весь комплекс робіт завершиться наступного року.

Значні зміни відбуваються на вул. Івана Франка. Нині облаштовують тротуари, велодоріжки, нове асфальтове покриття на проїжджій частині.

Також продовжується реконструкція вул. Андріївської, капітальний ремонт просп. Героїв Сталінграда, вул. Льва Толстого з двома шляхопроводами, вул. Редутної.

Завершується капітальний ремонт вул. Чорнобильської і мосту через р. Либідь на Видубичах.

Ремонт доріг у столиці (27 жовтня)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]