Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рішенням комісії розпочато демонтаж незаконної прибудови на вулиці Софіївській, 1: задіяно кран та аварійно-рятувальні авто (+фото)

18 жовтня 2019 року, 11:37

Незаконну надбудову у Києві на вулиці Софіївській, 1 розпочали демонтовувати, щоб не допустити виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ризиком для життя та здоров’я людей. Рішення привести конструкції покрівлі житлового будинку до первісного стану ухвалила вчора постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на чолі з заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим.

Наразі на місці працюють 15 представників Управління з питань цивільного захисту КМДА та три представники комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району». Задіяні кран та три аварійно-рятувальні авто, мала механізація – газові різаки.

«Ситуація, що виникла на вул. Софіївській, 1 неприпустима і свідчить про халатне ставлення окремих посадовців до своїх службових обов’язків. На комісії прийнято рішення притягнути до дисциплінарної відповідальності посадових осіб КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» та Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю за несвоєчасне і неналежне реагування на ситуацію. Як голова комісії можу запевнити, що ми оперативно реагуватимемо на подібні випадки, особливо, якщо вони становлять небезпеку», – сказав Петро Пантелеєв.

Демонтаж надбудови на вулиці Софіївській, 1

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]