Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Робоча група з підготовки конкурсу на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА розглянула питання розділення посад – Олександр Спасибко

10 червня 2016 року, 19:35

На черговому засіданні робоча група з підготовки конкурсу на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА – Головного архітектора міста Києва розглянула питання розділення повноважень головного урбаніста столиці та директора профільного Департаменту. Про це розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

«Протягом засідання всі члени робочої групи висловили свою позицію з даного питання. Ми заслухали вітчизняних та іноземних фахівців. Питання щодо розподілу посад є дуже дискусійним, потребує змін до чинного законодавства, тож думки з цього приводу розділилися. Ми продовжимо розгляд цього питання протягом конкурсу та після обрання директора Департаменту», – пояснив Олександр Спасибко.

«Ми маємо підготувати та забезпечити проведення конкурсу відповідно до нового Закону України «Про державну службу», що вступив у силу з 1 травня 2016 року. Наразі ми плануємо оголосити конкурс, дотримуючись закону «Про архітектурну діяльність», та обрати кандидата на посаду директора Департаменту – Головного архітектора», – зазначив заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що згідно з чинним законодавством, термін проведення конкурсу складає 45 днів із дня опублікування оголошення. Робоча група буде рекомендувати конкурсній комісії встановити термін подачі документів кандидатами – 15 днів. Після завершення конкурсу протягом 30 днів має відбутися призначення обраного кандидата на посаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]