Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роботи з капітального ремонту вул. Леонтовича носитимуть комплексний характер – Олександр Густєлєв

01 серпня 2018 року, 17:38

Роботи з капітального ремонту вул. Леонтовича носитимуть комплексний характер. Про це повідомив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

«Роботи з капітального ремонту вул. Леонтовича носитимуть комплексний характер. І після завершення повного комплексу робіт вул. Леонтовича стане більш комфортною та привабливою для киян та численних гостей столиці, адже на вулиці буде влаштовано не тільки нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини, відремонтовані тротуари і влаштована тактильна плитка для людей із вадами зору, а й встановлені додаткові клумби навколо зелених зон, облаштовані паркувальні кишені та оновлено штучне і декоративне освітлення» – зазначив Олександр Густєлєв.

Як нагадали у КК «Київавтодор», сьогодні, 1 серпня, розпочалися роботи з капітального ремонту вул. Леонтовича. Дорожники демонтують бортовий камінь та знімають старе асфальтобетонне покриття, яке з 1957 року жодного разу капітально не відновлювалося.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]