Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Родини, які перебувають в укриттях на станціях метро, зможуть отримати першу психологічну допомогу

30 березня 2022 року, 16:12

Група столичних фахівців спільно із Київською міською державною адміністрацією надаватимуть підтримку родинам, жінкам, підліткам, дітям, які перебувають в укритті від обстрілів на станціях метро.

 Зокрема, психологи проводять групові та особисті консультації. Головне завдання фахівців – допомогти впоратися з емоційними наслідками кризи, повернути здатність управляти своїм життям.

Так, у четвер, 31 березня, психологи проведуть групові та індивідуальні консультації:

  • о 16:00 – на станціях метро «Дорогожичі» та «Шулявська»;
  • о 17:00 – станціях «Сирець» та «Академмістечко»;
  • о 18:00 – на станції «Святошин».

 Крім того, о 17:00 на станції метро «Вокзальна» відбудеться тренінг «Стресостійкість та емоційна підтримка»

 Під час спілкування психологи можуть надати необхідну інформацію про послуги, сервіси, що надає місто, встановити зв’язки з міськими службами соціальної підтримки та медичної допомоги.

 До групи підтримки увійшли практикуючі психологи Київського центру соціальних служб, Міського центру дитини, психологи-консультанти Української спілки психотерапевтів, Інституту соціальної і політичної психології, Інституту психології ім. Г.С. Костюка, військові психологи та інші.

 Координацію проекту забезпечує Управління з питань ґендерної рівності Департаменту соціальної політики КМДА за підтримки міжнародної структури ООН Жінки в Україні. Організаційна підтримка – КП «Київський метрополітен», Головне управління Національної поліції у місті Києві.

Детальна інформація щодо психологічної підтримки та відповіді на актуальні запитання – на сторінці проекту: facebook.com/psychological.assistance.kyiv.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]