Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роман Лелюк про тренінги щодо поведінки у кризових ситуаціях: охочих утричі більше, ніж прогнозували

12 вересня 2022 року, 13:15

Сьогодні стартували тренінги для киян, де можна навчитися надавати домедичну допомогу, правильно поводитись при ядерній і хімічній загрозах та з вибухонебезпечними предметами. Лекції проходять у громадських просторах VcentrіHUB Голосіївського, Шевченківського та Оболонського районів. Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

«За підтримки Посольства Великої Британії в Україні кияни мають можливість отримати базові теоретичні та практичні знання, які допоможуть не панікувати, а згуртуватися і правильно діяти у критичних ситуаціях. Як правило, такі тренінги доволі дорогі, тому більшість людей не можуть собі їх дозволити. Тренінги у VcentrіHUB абсолютно безкоштовні. Попит на лекції – шалений, охочих утричі більше, ніж прогнозували.  До прикладу, до кінця вересня заплановано 6 тренінгів, які розраховані на 120 осіб. Однак лише за 2 дні реєстраційну форму на участь заповнили майже 400 людей», – зазначив Роман Лелюк.

Лекції уже прослухали понад 650 працівників столичних райдержадміністрацій та підприємств критичної інфраструктури, які працюють із людьми та обов’язково повинні знати, як поводитися у кризових ситуаціях, щоб навчити свої колективи та в разі небезпеки допомагати населенню. Загалом таким навчанням планується охопити близько 5000 осіб.

Незабаром буде оприлюднено графік лекцій на жовтень і відкрита реєстрація, щоб якомога більше киян здобули необхідні знання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]