Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочався конкурсний відбір творів столичних митців для проведення їхніх перших виставок за кошти Києва

01 березня 2019 року, 16:42

Департамент культури оголосив конкурсний відбір творів київських художників і майстрів народного мистецтва для проведення перших персональних виставок на території Київської міської галереї мистецтв «Лавра» за рахунок столичного бюджету.

За інформацією Департаменту, у конкурсі можуть взяти участь молоді громадяни України віком від 14 до 35 років, які на момент відбору проживають у Києві, жодного разу не організовували виставку своїх творів художнього та/або народного мистецтва.

Зокрема, виставки за рахунок міського бюджету проводять за такими напрямами:

  • твори сучасного мистецтва – (графіка, живопис, скульптура, медіа-арт, інсталяція, відео-арт, перформанс;
  • твори народного мистецтва – скульптура, кераміка, дереворізьба, ткацтво, килимарство, вишивка, декоративна пластика, предмети з кості, рогу, металу, скла, соломи, паперу тощо.

Для участі у конкурсному відборі претендентам необхідно не пізніше 1 квітня 2019 року (включно) надати до Департаменту культури (01004, м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 3, кабінет 317, контактні телефони: (044) 279-71-26, 279-50-92):

  • письмову заяву встановленого зразка;
  • копію паспорта громадянина України;
  • творчий (мистецький) проект на паперових (2 кольорові фотографії кожної роботи розміром не менше 10х15 см) та електронних носіях
  • у разі необхідності – макет до проекту.

Дату, час та місце проведення засідання постійно діючої комісії з відбору творів київських художників та майстрів народного мистецтва для проведення перших персональних виставок буде повідомлено додатково.

Із порядком відбору творів київських художників і майстрів народного мистецтва для проведення перших персональних виставок можна ознайомитись на сайті Департаменту культури: https://dk.kyivcity.gov.ua/.

Детальніше – за посиланням: https://bit.ly/2ElR8PB.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]