Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС демонтують аварійні конструкції фасадної частини будинку в Дарницькому районі, що раніше зазнав обстрілів (+фото)

13 травня 2022 року, 18:00

Рятувальники Комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» продовжують ліквідовувати наслідки російської військової агресії у столиці: сьогодні виконали аварійно-рятувальні роботи в житловому будинку в Дарницькому районі, що постраждав від падіння уламків ракети. Про це повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки Роман Ткачук.

Він зауважив, що 13 травня, близько 9:30 год рятувальники Служби втретє виїхали в Дарницький район для усунення наслідків надзвичайної ситуації у 15-поверховому будинку.

«Зокрема, за допомогою спецтехніки виконано роботи з розбирання аварійних конструкцій фасадної частини багатоповерхівки. Роботи тривали близько чотирьох годин і продовжаться завтра», - уточнив Роман Ткачук.

Усього для ліквідації наслідків НС було задіяно 7 працівників особового складу та 1 одиниця техніки КАРС «Київська служба порятунку». Небезпечну ділянку рятувальники огородили обмежувальною стрічкою.

Нагадаємо, 25 лютого внаслідок потрапляння ракети в Дарницькому районі сталося руйнування балконів фасадної частини з 1 до 8 поверхів, а потім загорання на 11 поверсі, а також загорання зовнішніх конструкцій у трьох під’їздах.

13 березня та 19 квітня рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовували наслідки вибуху від потрапляння уламків ракети, а саме демонтували аварійні елементи конструкцій та усували аварійність балконів фасадної частини будинку. Також були проведені роботи з тимчасового закриття пошкоджених віконних пройомів армованою плівкою для збереження тепла в будівлі.

Рятувальники КАРС демонтують аварійні конструкції фасадної частини будинку в Дарницькому районі, що раніше зазнав обстрілів (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]