Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС допомагали у гасінні пожежі в недіючому кінотеатрі в Солом'янському районі (+фото)

12 травня 2022 року, 8:50

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомогли ГУ ДСНС в м. Києві в ліквідації пожежі в недіючому кінотеатрі у Солом’янському районі Києва. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Виклик про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в м.Києві вночі 11 травня, о 23:50 год. Підрозділи пожежно-рятувальної служби та КАРС «Київська служба порятунку» оперативно виїхали на місце події.

За інформацією ГУ ДСНС у місті Києві, після прибуття на місце події було встановлено, що в триповерховому недіючому кінотеатрі в глядацькій залі на 1-му поверсі виникла пожежа з розповсюдженням на 2-й та 3-й поверхи. Столичні рятувальники оперативно приступили до гасіння пожежі.

12 травня о 00:54 пожежу було локалізовано на площі 350 кв.м; о 01:54 пожежу ліквідували.

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомогли вогнеборцям, зокрема, в деблокуванні дверей.

Для ліквідації НС було задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 20 працівників особового складу ГУ ДСНС в м.Києві та 5 чоловік особового складу й 1 одиниця техніки КАРС «Київська служба порятунку».

 

Гасіння пожежі в недіючому кінотеатрі у Солом'янському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]