Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС розбирають аварійні конструкції у багатоповерхівці у Святошинському районі, що постраждала через нічні атаки ворогом

08 травня 2023 року, 17:53

8 травня о 13:30 рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» розпочали обстеження та виконали роботи з розбору аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі Києва, в яку вночі влучили уламки збитого ворожого безпілотника (БПЛА). Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Зокрема, о 14:15 рятувальники розпочали розбір внутрішніх аварійних конструкцій на двох поверхах пошкодженого житлового будинку. До робіт було залучено 5 рятувальників КАРС «Київська служба порятунку» та 1 одиницю техніки. Роботи тривали дві з половиною години. Завтра рятувальники продовжать роботи, зокрема, планують провести демонтаж пошкодженої ділянки вентильованого фасаду будинку. Для цього буде використано спецтехніку.

Нагадаємо, що вночі на Київ було здійснено наймасовішу атаку дронами за весь час з початку війни. Уламки кількох дронів пошкодили деякі соціальні об’єкти та житловий багатоповерховий будинок у Святошинському районі. П’ятеро людей отримали поранення, троє з них – у цій багатоповерхівці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]