Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС завершили розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі, що постраждала через нічну ворожу атаку 8 травня (+фото)

09 травня 2023 року, 16:37

9 травня рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» продовжили і завершили роботи з розбору аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі Києва, у яку 8 травня влучили уламки збитого ворожого безпілотника. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Зокрема, за допомогою бронтоліфта, наданого Головним управлінням ДСНС України в місті Києві, рятувальники демонтували зовнішні пошкоджені панелі вентильованого фасаду на висоті 10-12 поверхів для подальшого їх відновлення.

До робіт від КАРС «Київська служба порятунку» було залучено 5 рятувальників та 1 одиницю техніки. Розпочали роботи об 11:00 і тривали вони понад три години.

Нагадаємо, що вчора, 8 травня, рятувальники розпочали роботи з розбору аварійних конструкцій пошкодженого будинку, зокрема, у внутрішній його частині.

Розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі, що постраждала через нічну ворожу атаку 8 травня (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]