Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники «Київської служби порятунку» допомагають ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовувати наслідки пожежі в Голосіївському районі столиці (+фото)

06 травня 2022 року, 14:25

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомагають ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовувати наслідки пожежі в Голосіївському районі столиці. Про це повідомив Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Виклик про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в місті Києві 6 травня о 04:34. Підрозділи пожежно-рятувальної служби та КАРС «Київська служба порятунку» оперативно виїхали на місце події.

За інформацією ГУ ДСНС у місті Києві, після прибуття на місце події було встановлено, що другий і третій поверхи триповерхової будівлі охоплені вогнем із розповсюдженням полум’я на покрівлю та перший поверх. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі та евакуації людей.

О 06:45 пожежу було локалізовано на площі 2000 кв. м. О 07:29 – ліквідовано.

Під час ліквідації пожежі врятовано 5 осіб та евакуйовано 98 осіб.

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомагають вогнеборцям, зокрема, в розбиранні завалів, аварійних конструкцій будівлі, що постраждала внаслідок пожежі,  та проливанні окремих осередків тління.

Роботи з ліквідації НС тривають. У них було задіяно 8 рятувальників та 1 одиницю техніки КАРС «Київська служба порятунку».

Причини загоряння встановлюватиме слідство.

Наслідки ліквідації пожежі в Голосіївському районі столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]