Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники ліквідували пожежу в шістнадцятиповерховому житловому будинку на проспекті Перемоги

22 листопада 2021 року, 13:44

Рятувальники ліквідували пожежу в шістнадцятиповерховому житловому будинку на проспекті Перемоги, 67-А, що в Святошинському районі Києва. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки.

Виклик про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в місті Києві об 11:03. Підрозділи пожежників та рятувальників КАРС «Київська служба порятунку» оперативно виїхали на місце події.

Після прибуття було встановлено, що в шістнадцятиповерховому житловому будинку сталося загорання електрощитових із 5 до 15 поверху. Столичні рятувальники оперативно приступили до гасіння пожежі. На безпечну відстань було евакуйовано 31 людину.

Об 11:59 пожежу було локалізовано; о 12:07 – ліквідовано.

Для ліквідації НС було задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 20 осіб особового складу ГУ ДСНС в місті Києві та 8 осіб і 2 одиниці техніки КАРС «Київська служба порятунку».

Причини загоряння встановлюватиме слідство.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]