Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сфера поводження з побутовими відходами у столиці працює в штатному режимі: щодня у столиці збирають та вивозять понад 11 тисяч кубометрів сміття

24 лютого 2023 року, 12:22

КП «Київкомунсервіс» щодня забезпечує вивезення понад 11 тисяч кубометрів або близько 2300 тонн побутових відходів. У наданні послуги щоденно задіяно близько 150 одиниць спецавтотранспорту та понад 800 працівників. Про це повідомляє комунальне підприємство.

«Підприємство жодного дня не зупиняло свою роботу. І ми продовжуємо працювати. Зараз кількість відходів, що створюється в Києві, менша на 10%. Але це вже значно більше, ніж у першому півріччі 2022 року. Мешканці міста поступово повертаються додому. Тому наше завдання – забезпечити чистоту і порядок», – сказав керівник «Київкомунсервісу» Максим Ляшкевич.

Він зауважив, що до мешканців є кілька прохань щодо збору відходів: зминати пластикові пляшки, щоб сміттєвози «не возили повітря», щільно зав’язувати пакети, щоб сміття не розкидали у дворі, а також продовжувати користуватись контейнерами для роздільного збору, зокрема для небезпечних відходів, куди можна віднести відпрацьовані батарейки, лампи та ртутні термометри (не пошкоджені).

Підприємство нагадує про канали зв’язку, через які можна повідомити про проблеми з послугою або надати свої пропозиції:

https://kks.kyiv.ua/ – через чат на сайті;

https://kks.kyiv.ua/zvernennya/ – через форму на сайті;

https://www.facebook.com/Kyivcomunservice – через месенджер;

[email protected]  – написати на e-mail;

https://t.me/vgv_kks_bot  – повідомити нас в чат-бот телеграм;

(067) 200 86 04 (Viber), (044) 594 77 11 – зателефонувати.

Ознайомитись із мапою встановлених контейнерів можна за посиланням: http://vgv.kks.kiev.ua/TrackBin/MapTrackBin/Index.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]