Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Шулявський шляхопровід готують до повного перекриття, з початку листопада розпочнуть розбирати конструкції – Дмитро Давтян

10 жовтня 2018 року, 18:17

На Шулявському шляхопроводі у межах реконструкції об’єкту перекладають інженерні мережі на з’їздах із вул. В. Гетьмана на просп. Перемоги, а також із проспекту перемоги на вул. О. Довженка. Тут облаштовують мережі зв’язку, зливової каналізації, водопроводу та газових мереж і переоблаштовують схеми організації дорожнього руху. Про це повідомляє заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Замовлення металопрокату та подальше виготовлення металоконструкцій прогонових будов здійснюється у межах договірної ціни, що є невід’ємною частиною договору генпідряду на реконструкцію транспортної розв’язки, укладеного за результатами проведеної в установленому порядку процедури закупівлі на платформі «PROZORRO».

Як зазначив заступник голови КМДА, із 3–4 листопада поточного року будуть розпочаті підготовчі роботи для демонтажу консолей тротуарів шляхопроводу.

«Початок робіт із обмеження руху автомобільного транспорту заплановано розпочати у листопаді-грудні поточного року, про остаточну дату початку обмеження руху автомобільного транспорту повідомимо додатково», – розповідає Дмитро Давтян.

За його словами, демонтаж основних конструкцій шляхопроводу можна розпочати з 15 грудня.

«Демонтажні роботи в умовах руху автомобільного транспорту, а також пішоходів у безпосередній близькості до виконання робіт, пов’язані з підвищеною небезпекою, є технічно складним та багатостадійним процесом. Роботи будуть виконуватись у певній визначеній черговості та в термін орієнтовно до 30 січня наступного року», – сказав Дмитро Давтян.

Він також додав, що початок робіт із улаштування пальових фундаментів та з/б опор буде можливим у лютому 2019 року, а монтаж металоконструкцій нового шляхопроводу розпочнеться з березня 2019 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]