Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ситуація з електропостачанням стабілізована, у Києві сьогодні не застосовують аварійні відключення електроенергії (+графік можливих відключень у разі команди диспетчера «Укренерго»)

11 жовтня 2022 року, 14:15

У столиці стабілізували ситуацію з електропостачанням і поки не застосовують аварійні відключення електроенергії. Аварійно-рятувальні служби Києва працюють цілодобово в посиленому режимі. Однак у разі потреби для балансування енергосистеми за розпорядженням головного диспетчера державної енергокомпанії НЕК «Укренерго» графік аварійних відключень буде застосований.

Звертаємо увагу, що відключення електроенергії не стосуватимуться об’єктів критичної інфраструктури: медичних закладів, підприємств життєзабезпечення міста тощо.

Нагадаємо, вчора внаслідок пошкодження інфраструктури російськими обстрілами у столиці та області довелось застосовувати аварійні відключення. Наразі ситуація стабілізована, аварійно-рятувальні служби продовжують працювати. Місто дякує киянам, які відгукнулись на заклик економити електроенергію. 

Наразі є технічні збої в роботі сайту ДТЕК Київські електромережі, компанія активно працює над їх усуненням. Інформація оновлюватиметься. 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]