Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сніг у дворах та в парках зранку прибирають 3,6 тисячі працівників і 97 одиниць техніки керуючих компаній та 811 працівників і 67 одиниць техніки «зеленбудів»

30 листопада 2022 року, 10:28

Сьогодні зранку сніг у дворах та в парках прибирають 3,6 тисячі працівників і 97 одиниць техніки керуючих компаній та 811 працівників і 67 одиниць техніки «зеленбудів».

Окрім того, вночі та зранку дороги і тротуари столиці чистили від снігу 288 одиниць техніки «Київавтодору» та 450 дорожників у складі бригад із ручного прибирання. Зараз вони продовжують протиожеледну обробку вулиць. Зокрема, на дорогах місцевого значення.

Нагадуємо водіям та пішоходам про необхідність бути обережними на дорогах. Закликаємо водіїв бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму. Пішоходів – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора. А у темний час доби носити на одязі світловідбивні елементи та користуватися ліхтариками.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]