Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні на засіданні Київської міської ради затвердили перелік природоохоронних заходів у місті Києві у 2019 році

24 жовтня 2019 року, 18:40

Сьогодні на засіданні Київської міської ради затвердили перелік природоохоронних заходів у місті Києві у 2019 році. Затвердженим рішенням визначені напрями фінансування природоохоронних заходів у місті Києві в 2019 році, зокрема, включено перехідні заходи, що розпочаті в минулих роках. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований.

«Зважаючи на завершення бюджетного року та на обмежений ресурс Екологічного фонду в 2020 році, пропоную взяти за основу перелік природоохоронних заходів у місті Києві на 2019 рік та затвердити його одночасно на 2 роки – 2019-2020 роки. Це важливий крок у збереженні екологічної збалансованості в місті, адже заходи спрямовані на розчищення та благоустрій озер, будівництво систем поливу, заходи з демеркуризації заводу «Радикал», – зазначив Андрій Мальований.

Також передбачено виділення коштів на будівництво комплексу з переробки й утилізації рослинних решток.

«На сьогодні гострою проблемою стало питання спалювання листя, тому побудова комплексу, який продукуватиме компост та біогаз з рослинних решток, – це цивілізований підхід у питанні поводженням із цим видом відходів», – додав Андрій Мальований.

Із переліком природоохоронних заходів можна ознайомитися за посиланням.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]