Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні після 08:00 у столиці очікується снігопад – на вулиці столиці виведуть 216 одиниць техніки

15 грудня 2022 року, 7:36

Сьогодні після 08:00 дорожники очікують посилення снігопаду у столиці, тож кількість працюючої на вулицях спецтехніки збільшать до 216 одиниць. Наразі ж до прибирання снігу в місті задіяні 130 одиниць техніки «Київавтодору», а також працівники керуючих компаній та «зеленбудів». Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

Особливу увагу приділяють прибиранню на спусках і підйомах, покритті із гранітної бруківки, мостах, головних дорожних артеріях міста.

Окрім того, дорожники очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи. У дворах сніг прибирають працівники керуючих компаній, у парках і скверах  – «зеленбудівці».

Закликаємо водіїв не паркуватися обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці.

А також бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]