Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні стартує міжнародний контест зимових змагань Дабл Тріпл Snow Fest: де дивитися трансляцію (+фото)

18 грудня 2021 року, 13:11

У столиці триває зимовий молодіжний фестиваль Дабл Тріпл Snow Fest (Snіgfest): під Аркою дружби народів облаштовано  один із найбільших міських сноу-парків Європи загальною площею споту 1400 квадратних метрів і висотою – 20 метрів. 17 грудня пройшла українська кваліфікація, де наші атлети виборювали право потрапити в міжнародну кваліфікацію. Сьогодні, 18 грудня, розпочинається дводенний міжнародний контест.

Зокрема, цього року у змаганнях беруть участь 110 райдерів — 86 іноземців та 24 українця. Лижники та сноубордисти змагатимуться у двох категоріях — ейрі (трюки на трампліні) та джибі (трюки на перилах). У жіночому заліку вперше візьмуть участь атлетки з шести країн.  

У суботу, 18 грудня, сноубордисти визначать переможців у ейрі, а 19-го – у джибі. У лижників 18 грудня на старт вийдуть райдери, які хочуть позмагатися в джибі, а 19 грудня – в ейрі.

Призовий фонд змагань становить понад 16 000 тисяч євро. Також передбачені спеціальні призи за найкращий трюк. Змагання вже третій рік поспіль тривають за підтримки Департаменту молоді та спорту КМДА і Громадського бюджету.

Спостерігати за виступами спортсменів можна як безпосередньо під Аркою дружби народів (вхід вільний), так і прямій трансляції медіасервісу MEGOGO в розділі «Спорт». Доступ до трансляції безкоштовний і без реєстрації із будь-якого пристрою.

Українська кваліфікація міжнародних змагань Дабл Тріпл Snow Fest (фото надано організаторами)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]