Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні вночі «Київводоканал» промиватиме мережі в Оболонському районі

12 липня 2017 року, 12:44

У ніч із 12 на 13 липня, з 23:00 до 04:00, «Київводоканал» здійснить планове профілактичне промивання мереж у Оболонському районі. До зони робіт частково потраплять мережі на просп. Оболонському (від вул. Північної до вул. Маршала Тимошенка), вулицях Героїв Дніпра, Прирічній, Богатирській. Щоб не створювати незручності мешканцям, профілактику проведуть уночі. Про це повідомили в ПАТ «АК «Київводоканал».

За інформацією підприємства, попередньо здійснюється очищення та вимивання резервуару чистої води № 1 на насосній водопровідній станції «Оболонь-ІІ».

Упродовж виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів, перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора, не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Нагадаємо, що промивання мереж – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода (зокрема у резервуарах) не застоювалась, а її якість не погіршувалась. Окрім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]