Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Співпраця київських та німецьких молодих підприємців має великі перспективи – Андрій Мельничук

07 вересня 2018 року, 17:17

Співпраця київських та німецьких молодих підприємців у сфері високих технологій, впровадженні спільних проектів у сферах приладобудування, електроніки, робототехніки тощо має великі перспективи. Для втілення та підтримки розвитку бізнес-ініціативи у Києві створені належні умови. Про це сьогодні під час спілкування із німецькими підприємцями сказав директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Андрій Мельничук. Двостороння зустріч, організована профільним Департаментом, відбулася напередодні у Київській міській державній адміністрації.

Зокрема, директор Департаменту поінформував німецьких гостей про стан розвитку малого та середнього підприємництва у місті Києві та окреслив галузеві можливості столиці з точки зору залучення інвестицій та реалізації глобальних проектів.

«Загальний обсяг залученого акціонерного капіталу – понад 20 млрд дол. США. За останніми даними у Києві налічується більше 600 підприємств, акціонерами яких виступають німецькі компанії. Це досить успішні підприємства, які є виробниками і постачальниками технологій та послуг. Це говорить не лише про зростання уваги інвесторів до Києва, але і про успішну реалізацію спільних проектів між підприємцями наших країн», – зазначив Андрій Мельничук.

«Спрощений доступ до реєстрації підприємницької діяльності та отримання дозвільних документів, створення спеціального простору для реалізації молодіжної бізнес-ініціативи та програма фінансово-кредитної підтримки розвитку малого та середнього підприємництва – вже реалізовані проекти міської влади, що сприяють розвитку Києва як ділової столиці», – додав він.

Наостанок директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Андрій Мельничук висловив надію на продовження результативного діалогу між підприємницькими спільнотами України та Німеччини та втілення спільних успішних проектів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]