Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Спортивні школи в Києві відкриватимуть поетапно

14 травня 2020 року, 14:54

Департамент молоді та спорту планує поетапне відновлення роботи спортивних шкіл і громадських організацій після завершення карантинних обмежень. Про це заявила в.о. директора Департаменту молоді та спорту Людмила Панченко.

«У період карантину більшість спортсменів, учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл та небайдужих до спорту людей столиці були змушені обмежити себе у заняттях спортом. У цей час завданням Департаменту стало коригування бюджету на 2020 рік та максимальна підготовка до відновлення роботи спортивних закладів міста», – повідомила Людмила Панченко.

Також вона додала, що планується поступово впроваджувати нові проєкти та долучатися до проведення чемпіонатів.

«Ми вже запланували участь у 8-ми офіційних урочистостях з нагоди проведення міжнародних і світових змагань. До того ж, місто буде насичене молодіжними проєктами, серед яких заходи до Дня молоді, два київські марафони, «Кубок мера Києва» з масового футболу та вручення 50-ти лауреатам премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2020 році», – сказала Людмила Панченко.

Усі заходи заплановано з відкритою датою та залежать від етапів зняття карантинних обмежень у столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]