Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична лікарня, у якій перебувають поранені військові, отримала 96 багатофункціональних медичних ліжок гуманітарної допомоги

10 лютого 2023 року, 11:56

Столичний медзаклад, у якому перебувають на лікуванні та реабілітації поранені військові, отримав гуманітарну допомогу у вигляді 96 багатофункціональних медичних ліжок. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Місто вдячне за таку підтримку київських медиків, які борються за здоров’я і життя наших захисників. Завдяки цим багатофункціональним медичним ліжкам буде максимально полегшено догляд за пацієнтами у післяопераційний період або під час реабілітації після травм», – розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що допомогу медзаклади отримали завдяки консолідації зусиль італійської організації Doctors with Africa CUAMM в партнерстві з Фондом Hope Ukraine та Благодійною Організацією «Благодійний Фонд 8848», які підтримують цінності міжнародної солідарності, справедливості та миру. І сприяють якісній, швидкій та безперебійній допомозі українському народу, зокрема наданню речей першої необхідності туди, де вони потрібні найбільше.

«Від початку повномасштабного вторгнення іноземні партнери постійно допомагають медзакладам столиці. Це і сучасне якісне обладнання для діагностування та лікування як дорослих, так і дітей, і ліки, які також необхідні пацієнтам. Також місто із 24 лютого отримало від іноземних партнерів 40 сучасних карет швидкої допомоги. Ми щиро вдячні за підтримку всього світу, яку Київ відчуває від самого початку повномасштабної війни. І завдяки цій згуртованій співпраці ми впевнені у нашій Перемозі. Адже відчуваємо, що захищаємо не тільки свій дім, своє місто, свою країну, а й демократичні цінності всього світу», – сказав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]