Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада та правоохоронні органи об’єднали зусилля у боротьбі з незаконними газовими автозаправками

24 червня 2016 року, 16:56

Відбулося підписання меморандум про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції України у м. Києві, Головним управлінням Служби безпеки України у м. Києві та Київській області, Прокуратурою міста Києва, Державною службою України з безпеки на транспорті, Державною службою України з питань праці, Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві, Головним управлінням ДФС у м. Києві та виконавчим органом Київської міської ради (КМДА).

Меморандум покликаний обʼєднати зусилля для більш ефективної протидії незаконному розміщенню автозаправних газових станцій (пунктів), як потенційно небезпечних об’єктів. Документ також передбачає проведення комплексу необхідних заходів для запобігання можливих надзвичайних ситуацій, які можуть спричинити незаконно розміщені АГЗП, захист прав власності на земельні ділянки, де незаконно розміщено такі заправки, відповідний благоустрій, поліпшення організації дорожнього руху в столиці, створення умов, сприятливих для захисту життєдіяльності киян та гостей столиці.

«Підписаний меморандум обʼєднає зусилля міської держадміністрації, правоохоронних органів і відповідних служб у боротьбі з нелегальними газовими пунктами, які стали зʼявлятись іноді по 5 штук за ніч! Як показують останні події, нелегальні автозаправки створюють реальну небезпеку, і в цьому напрямку має бути наведений порядок! Ми оголошуємо боротьбу з незаконним розміщенням АГЗП, які загрожують безпеці киян та гостей столиці!» – наголосив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]