Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні автодорівці продовжують обробляти небезпечні ділянки шляхів проти ожеледиці

18 січня 2017 року, 12:20

Для запобігання ожеледиці в столиці, щоденно вночі та зранку автодорівці обробляють посипальними матеріалами зледенілі покриття проїжджих частин вулично-дорожньої мережі міста, мости, шляхопроводи, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, тротуари й зупинки громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації. Про це повідомили в комунальній корпорації «Київавтодор».

Також у всіх районах міста тривають роботи з вивезення снігу. Так, у ніч із 17 на 18 січня такі роботи проводилися на вул. Г. Юри, просп. В. Маяковського, вул. Миколайчука, вул. Мечникова, вул. Генерала Алмазова, вул. Басейній, вул. Драйзера, вул. А. Ахматової, вул. О. Мішуги, вул. Прирічній, вул. Набережно-Рибальській, вул. Верхній Вал, вул. Нижній Вал, вул. Борисоглібській, вул. Л. Толстого, Столичному шосе та інших.

Окрім того, заплановано розчищення зливоприймачів і ліквідація аварійно-небезпечних руйнувань вулично-дорожньої мережі за допомогою холодного асфальтобетону і рециклерів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]