Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні інспектори благоустрою внесли 566 приписів та склали 31 протокол за неналежне очищення вулиць під час снігопаду

23 грудня 2020 року, 18:52

Столичні інспектори КП «Київблагоустрій» та районних в місті Києві державних адміністрацій сьогодні внесли 566 приписів та склали 31 протокол за несвоєчасне прибирання балансових територій від снігу та ожеледі. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

«Столичні інспектори благоустрою контролюють якість прибирання балансових територій від снігу з перших хвилин початку опадів. Сьогодні інспектори внесли 566 приписів і вже складають протоколи на керівників тих підприємств та організацій, які вчасно не виконали вимоги припису. Загалом за якістю прибирання сьогодні слідкує понад 80 інспекторів. Усі керівники підприємств та організацій, незалежно від форм власності, мають серйозно поставитися до зміни погодних умов та швидко реагувати, аби уникнути травматизму серед перехожих», – зазначив Олексій Кулеба.

Він зауважив, що найбільшу кількість неочищених ділянок було виявлено в Шевченківському районі (внесено 98 приписів), Деснянському (внесено 73 приписи) та Солом’янському (внесено 64 приписи).

Нагадуємо, що відповідно до Правил благоустрою міста Києва балансоутримувачі мають дотримуватися відповідних технологій щодо забезпечення умов функціонування та утримання об’єктів благоустрою в належному санітарно-технічному стані, зокрема, прибирати від снігу та ожеледі прилеглу на 10 м територію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]