Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні комунальні керуючі компанії мають зробити перерахунок за ненадані або неякісні послуги – Петро Пантелеєв

01 вересня 2017 року, 8:08

Комунальні керуючі компанії повинні здійснити перерахунок киянам за ті послуги, що надані не в повному обсязі, або не надані взагалі. Про це під час чергового штабу з питань підготовки житлового фонду до зими та підвищення якості послуг комунальних служб заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Керуюча компанія в кожному районі повинна надати відповідну інформацію щодо випадків ненадання послуг і сум, на які буде скоригована плата за послугу з утримання будинків і прибудинкових територій. Ми сьогодні фіксуємо випадки, коли з різних причин не працюють ліфти, не здійснюється полив дворів, не працює система диспетчеризації тощо. Там, де ми зафіксували такі порушення, підприємства мають зменшити плату за послугу», – сказав Петро Пантелеєв.

Він наголосив, що всі звернення щодо невиконання послуг буде перевіряти Житлово-комунальна інспекція в місті Києві (управління самоврядного контролю) на основі звернень киян на міські телефонні «гарячі» лінії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]