Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні митники з нагоди Дня Києва влаштували змагання з бігу із сумками «речових доказів» і стрілянину з карабіна й пістолета

02 червня 2017 року, 14:49

Працівники Київської міської митниці влаштували змагання з нагоди Дня Києва, які включали в себе біг із сумкою «речових доказів», а також стрілянину з карабіна і пістолета.

Як розповів в. о. начальника митниці Сергій Тупальський, за легендою змагань митники «боролися» з незаконною діяльністю злочинного угрупування. Кожен учасник змагання повинен був виконати три вправи: зробити 3 постріли з пістолета у кожну з п’яти спливаючих мішеней із відстані 10 метрів, виконати аналогічну вправу з карабіна з відстані 20 метрів, пройти стометрівку із зупинкою на шести стрілецьких позиціях.

«За умовами вправи, на стометрівці жінки повинні були пересуватися із сумкою з «речовими доказами» вагою 10 кг, чоловіки – із сумкою, що важила 20 кг. На рубіжі 100 метрів треба було надати медичну допомогу потерпілому, провівши кілька циклів серцево-легеневої реанімації. Отже, це були зовсім не іграшки», – зауважив керівник столичної митниці.

Взяти участь у змаганні зважилися 15 співробітників митниці, у тому числі 2 жінки.

За словами Сергія Тупальського, перше місце в особистому заліку за результатами всіх вправ зайняв старший державний інспектор управління протидії митним правопорушенням В’ячеслав Волик, друге – державний інспектор митного поста «Аеропорт «Київ» («Жуляни») Кирило Жуков, на третій позиції – заступник начальника юридичного відділу Олексій Добров.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]