Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні військові отримали чергову партію допомоги від міської влади

27 вересня 2016 року, 19:15

На підтримку столичних військових у Київській міській державній адміністрації за 20 діб вересня поточного року було зібрано 73 одиниці матеріально-технічних засобів. Їх загальна вартість перевищує 2 млн грн. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Він передав другу партію допомоги керівному складу в/ч В2277, що дислокується у Бахмуті Донецької області. Геннадій Пліс наголосив, що збір здійснювався за активною участю представників департаментів КМДА, очільників райдержадміністрацій і підприємців.

«Оперативність, із якою була зібрана допомога, свідчить, насамперед, про нашу людську відповідальність перед захисниками, чуйність і щире бажання посильно наближати мир і благополуччя у нашій країні», – переконаний Геннадій Пліс.

Він нагадав, що 23 вересня перша частина вантажу (близько 35 тонн) на 2 великовантажних автомобілях була направлена до місця базування військової частини.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]