Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичним метрополітеном курсуватиме поїзд, розмальований іспанським митцем

23 серпня 2016 року, 12:04

У столичному метрополітені презентували поїзд-мурал, створений іспанським художником Okuda. Поїзд курсуватиме на Сирецько-Печерській лінії, але незабаром його «перекинуть» на Святошинсько-Броварську.

Проект реалізовано в рамках ініціативи ArtUnitedUs під кураторством Гео Лероса та Ірини Канішчевої, за підтримки заступника голови КМДА Іллі Сагайдака та мецената – асоціація «Промислово-будівельна група «Ковальська».

«Okuda вчергове приємно вразив! Це вже другий розмальований поїзд, до якого було залучено митця зі світовим ім’ям. Тим паче, такий «потяг-розповідь» – це чудовий подарунок до Дня Незалежності України для киян і гостей столиці», – зазначив Ілля Сагайдак.

Нагадаємо, що до Дня міста у травні на червоній гілці столичного метрополітену почав курсувати арт-поїзд від іспанського художника Kenor.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]