Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця готується до зими: начальник Київської міської військової адміністрації відвідав пункт обігріву

16 листопада 2022 року, 17:40

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко відвідав робочу зустріч із головами районних державних адміністрацій, на якій обговорили питання щодо єдиних підходів в облаштуванні пунктів обігріву.

«Через загрозу ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури місто облаштовує пункти незламності. Тут містяни зможуть погрітися, підзарядити свої гаджети у разі тривалих аварійних відключень. Учора весь світ побачив, як росія, запевняючи, що рухається до миру, здійснила масований ракетний обстріл нашої держави. Звільнення Херсонщини показало всьому світові, що ворог успіхів на фронті не має, тому росія обрала шлях знищення критичної інфраструктури України. На жаль, в результаті цих ударів у Києві два житлові будинки було пошкоджено, одна людина загинула, пошкоджене майно та автомобілі», – сказав Сергій Попко.

Сергій Попко також зазначив, що такі пункти мають облаштувати в кожному районі міста якнайшвидше через настання холодів. Також очільник військової адміністрації наголосив на важливості створення запасів продуктів довготривалого зберігання, медикаментів, засобів гігієни.

Загалом у столиці планують облаштувати близько тисячі таких пунктів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]