Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця запозичить досвід Кореї у створенні «розумних просторів»

13 лютого 2017 року, 17:28

Київ має орієнтуватися на найкращі смарт-центри світу для того, щоб створити справді якісну та дієву структуру. Про це під час відвідання вільної економічної зони Інчон та IFEZ Promotion Center і Smart City Operation Center (Корея) повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Сьогодні ми побачили надзвичайно цікавий центр, центр справді розумного міста, осередок народження ефективних рішень для сучасних мегаполісів. Ті підходи, ті будівельні й технологічні проекти, які працюють у Кореї, можна сміливо брати за основу в Києві. І ми готові не просто вивчати цей досвід – ми хочемо адаптувати його до наших реалій», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

За його словами, у столиці України активно вивчається питання про створення бізнес-гавані, смарт-центру, а також розумного кварталу Living Lab.

«Усі ті кроки, які робить міська влада вже сьогодні, наближають Київ до статусу SmartCity. Однак є багато того, що потрібно зробити, щоб воно справді стало таким. Ми відкрили бюджет міста та впроваджуємо Бюджет участі, та наступним, сподіваюсь, покладемо початок бізнес-осередку як комфортному місцю для життя та праці. Я впевнений, що разом із розумними містянами ми зробимо це», – підкреслив Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]