Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ті, хто загинув за незалежність України, мають жити в наших серцях – Володимир Бондаренко

28 січня 2017 року, 16:15

Ми маємо не на словах, а на ділі поважати пам’ять видатних патріотів нашої держави. Україна має своїх Героїв! Про це заявив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко коментуючи відкриття меморіальної дошки Василю Макуху.

26 січня на вул. Хрещатик, 27 було відкрито меморіальну дошку Василю Макуху, який 5 листопада 1968 року в центрі Києва вчинив акт самоспалення, протестуючи проти тоталітарного комуністичного режиму. Василь Макух був учасником українського руху опору в СРСР, воїном УПА.

«Від імені міста хочу висловити подяку родині Василя Макуха та керівництву Українського інституту національної пам’яті за ідею встановлення меморіальної дошки, автору композиції – скульптору Василю Білею за її втілення, голові Громадської спілки «Всеукраїнська спілка ветеранів та інвалідів АТО» Тарасу Ткалічу за цю справу. Адже у складний час, який випав зараз на долю України, вшанування видатних патріотів є надважливою та необхідною справою. Ми маємо завжди пам’ятати про них!», – підкреслив Володимир Бондаренко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]