Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тимчасово обмежать рух Великою Окружною дорогою та проспектом Академіка Глушкова

09 серпня 2018 року, 11:45

Через будівництво кабельної лінії 110 кВ (КЛ-110 кВ) «Новокиївська-Московська № 1, 2» тимчасово обмежать рух транспорту із зайняттям проїжджої частини та тротуару на Великій Окружній дорозі та проспекті Академіка Глушкова. Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації.

Виконавець робіт – ПАТ «ДТЕК Київські тепломережі», яке має розробити, погодити з управлінням патрульної поліції в м. Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період будівництва. На період виконання робіт ПАТ доручено забезпечити вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів, дотримання Правил благоустрою міста Києва та встановити технічні засоби регулювання дорожнього руху.

Після завершення робіт виконавець має відновити покриття проїжджої частини на всю ширину та довжину в межах розриття або зайняття за типом існуючого, а покриття тротуарів – на всю ширину та довжину в межах розриття або зайняття фігурними елементами мощення.

Згідно з розпорядженням, будівництво КЛ-110 кВ здійснюватиметься поетапно (1 етап – 1 км). Кожен етап складається із прокладання кабелю та повного відновлення благоустрою.

Роботи виконуватимуться згідно з графіком, уздовж узбіччя у межах червоних ліній, що не призведе до порушення транспортного потоку, а перехід проїжджої частини проспекту Академіка Глушкова виконається закритим способом – методом горизонтального буріння. Указані роботи виконуватимуться за кошти товариства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]