Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тимчасово змінено маршрути автобусу №61 і тролейбусів №№ 37А, 34

01 квітня 2016 року, 12:46

У зв’язку із проведенням продовольчого ярмарку 2 квітня в роботу автобусів маршруту №61 і тролейбусів маршрутів №№ 37А, 34 буде внесено зміни. Про це повідомляє комунальне підприємство «Київпастранс».

Зокрема, на вул. Лісківській на ділянці від вул. Милославської до вул. Радунської автобуси маршруту № 61 курсуватимуть від залізничної платформи «Троєщина» до вул. Радунської за діючою трасою, далі – вул. Милославська (без заїзду на вул. Лисківську).

На вул. Марини Цвєтаєвої на ділянці від просп. Маяковського до вул. Закревського рух тролейбусів маршруту № 37А буде організовано за маршрутом тролейбуса № 37. 

На вул. Йорданській (колишня вул. Лайоша Гавро) тролейбуси маршруту № 34  рухатимуться на трасі: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст.м. «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – Московський просп.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]