Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Товариство Червоного Хреста України підтвердило готовність долучитися до допомоги малозахищеним верствам населення в умовах карантину

24 березня 2020 року, 16:07

Товариство Червоного Хреста України підтвердило готовність долучитися до Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення при КМДА та надати допомогу для бездомних осіб.

Представники організації повідомили про готовність надати 1000 гарячих обідів, які будуть направлені до Будинку соціального піклування. Ця допомога буде розподілена між бездомними особами, які звернуться до установи.

Крім того, Київська міська організація Червоного Хреста готова передати для соціальних працівників 4000 захисних масок.

Якщо ви громадська чи благодійна організація, або представник бізнесу і маєте бажання долучитися до штабу, звертайтеся за телефоном Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним верствам населення: (094) 145-50-23.

Або пишіть на електронну адресу: [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]