Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Триває формування Конкурсної комісії з присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці

02 березня 2018 року, 13:12

Продовжується формування Конкурсної комісії з присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

Персональний склад Конкурсної комісії формується із представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, провідних фахівців у сфері науки, освіти, культури, спорту, мистецтва, активістів молодіжного громадського руху, громадських діячів тощо.

Очолює Конкурсну комісію згідно з розподілом обов’язків заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Надати пропозиції до складу Конкурсної комісії можна до 15 березня 2018 року на електронну адресу: [email protected] із позначкою: «Конкурсна комісія – премія КМГ» та у паперовому вигляді за адресою: м. Київ, б-р Т. Шевченка, 3, каб. 405.

Детальна інформація за тел.: (067) 388-44-66.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]