Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Триває прийом есе від молоді на Національний конкурс творчих робіт «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді»

01 лютого 2021 року, 8:12

До 9 серпня триває прийом творчих робіт (есе) від молоді на Національний конкурс творчих робіт «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді». Про це повідомляє Інститут політико-правових та релігійних досліджень.

Як інформує Інституту політико-правових та релігійних досліджень, метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури, створення умов для її творчого зростання.

До участі у Конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України, молоді працівники культури, інші зацікавлені особи.

Прийом конкурсних робіт розпочався 11 січня та триватиме до 9 серпня. Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на електронну пошту Інституту політико-правових та релігійних досліджень: [email protected], вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

Оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 21 серпня, оголосять переможців 24 серпня.

Пріоритетні напрями Конкурсу:

  • історія розвитку сучасної української культури;
  • історії успіху молодих письменників, митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва і кіномистецтва;
  • культурна дипломатія;
  • актуальні проблеми розвитку партнерства між креативним громадянським суспільством та державою у представленні української культури світові;
  • креативні індустрії;
  • відновлення культурних пам’яток у межах проекту «Велика реставрація»;
  • інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

Конкурс проводить Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Також до організації Конкурсу долучилися Київська міська організація Національної спілки письменників України, Європейська культурна асамблея, видавнича організація «Юрінком Інтер», Вишгородський історико-культурний заповідник, Всеукраїнське товариство «Знання» України, Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня» та засновники міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».

Додаткова інформація на Facebook-cторінці Інституту політико-правових та релігійних досліджень – www.facebook.com/institute2015.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]