Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Центр комунального сервісу нагадує: показання квартирних лічильників слід передавати з 5-го числа до останнього дня поточного місяця

20 грудня 2019 року, 16:59

Для коректних нарахувань потрібно щомісяця передавати показання квартирних лічильників із 5-го числа до останнього дня поточного місяця. Про це нагадує Центр комунального сервісу.

Зокрема, споживачам, у яких встановлено бойлер, також потрібно щомісяця передавати показання лічильників гарячої води, навіть якщо вони незмінні. 

Показання лічильників опалення, гарячої та холодної води можна передавати онлайн через особистий кабінет на сайті «Центру комунального сервісу» (ЦКС).

Для передачі потрібно зареєструватися в особистому кабінеті ЦКС, додати свій об’єкт (квартиру), відкрити рахунок та у нижній частині рахунку натиснути на синю кнопку «внести показання лічильників» і передати актуальні дані.

Також передати показання квартирних лічильників опалення, гарячої та холодної води можна:

  • за телефоном сall-центру ЦКС: (044) 247-40-40;
  • під час візиту до найближчого сервісного центру, залишивши у скриньці для передачі показань; 
  • при оплаті за спожиті послуги у платіжних терміналах, що розташовані у районних сервісних центрах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]