Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цілодобовий режим роботи: через погодні умови дорожники обробляли одні й ті ж дороги і тротуари  кілька разів

11 грудня 2020 року, 8:32

Дорожники Києва завчасно до початку опадів розпочали превентивну обробку протиожеледними засобами. Робота була посилена під час опадів. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Уночі обробка вулично-дорожньої мережі не зупинялась. Загалом уночі працювала 301 одиниця спецтехніки і 36 бригад із ручного прибирання (272 працівника).

Крім того, до боротьби з ожеледицею  залучені 4 тисячі двірників.

Як зазначили в КК «Київавтодор», вночі метеоумови також були складними. Опади тривали до 06:00 ранку за температури близько -1°С.  Тож доводилось обробляти одні й ті ж ділянки вулично-дорожньої мережі кілька разів. Мокрий сніг із магістральних вулиць прибирали за допомогою колон спецтехніки.

Наразі очищено й оброблено протиожеледними засобами всі вулиці, які перебувать на балансі корпорації. Триває постійна обробка тротуарів, сходів у підземні і надземні пішохідні переходи, зупинок громадського транспорту.

Загалом із початку негоди дорожники використали 2143,7 тонни солі, 99,6 тонни піщано-соляної суміші, 258,3 тонни рідких хлоридів.

Однак хідники біля кафе, ресторанів, магазинів зобов’язані обробляти самі підприємці. Тож міська влада  звертається до них із закликом не нехтувати правилами благоустрою міста й виконати обробку протиожеледними засобами.

Також нагадаємо, що за прогнозом Українського гідрометцентру вранці та вдень 11 грудня в Києві утримається ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]