Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цими вихідними частково перекриють вулицю Велику Васильківську під час проведення молодіжного фестивалю «don't Тake Fake»

14 вересня 2018 року, 17:31

Для популяризації здорового способу життя та широкої підтримки неформальних видів спорту цими вихідними, 15 та 16 вересня, з 09:00 до 22:00 триватиме молодіжний фестиваль «don`t Тake Fake». Відповідну ініціативу підтримано розпорядженням КМДА.

Фестиваль відбудеться на вулиці Великій Васильківській – на ділянці від перехрестя з вулицею Лабораторною до перехрестя з провулком Бориса Шахліна (окрім смуги для руху громадського транспорту). У зв’язку із цим на зазначеній ділянці буде обмежено рух транспорту під час підготовки та проведення фестивалю з 23:00 14 вересня до 06:00 17 вересня.

Крім того, за інформацією КП «Київпастранс», з 22:00 14 вересня до 06:00 17 вересня рух тролейбусів маршрутів №№ 12, 91Н буде організовано відповідно від станції метро «Васильківська» та вулиці Милославської до станції метро «Либідська».

За інформацією організаторів, на перекритій частині вулиці встановлять найбільший в Україні мобільний скейт-парк, в якому понад 200 спортсменів візьмуть участь в міжнародних змаганнях зі скейтбордингу, роллерблейдінгу і ВМХ do not Take Fake Monster Sessions. Також відбудеться традиційний Motor Meat.

Крім змагань з різних видів спорту, відбудеться національний фінал з баскетболу 3х3. Найкращі команди країни, які виступали цього сезону в чемпіонаті України і Українській Стрітбольній Лізі, зберуться в столиці, щоб визначити найсильніших у чоловічій, жіночій та юнацькій категоріях.

Для відвідувачів діятиме й відкрита арт-зона, створена 11-ма художниками з Києва, Харкова та Львова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]