Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цими вихідними у столичному зоопарку рожевих фламінго можна буде побачити на відкритому просторі (+фото)

14 квітня 2023 року, 10:39

Цими вихідними одні з найбільш яскравих та рідкісних птахів України – рожеві фламінго – вже експонуватимуться на своїх літніх озерних угіддях. Про це розповідає КП «Київський зоопарк».

Цьогоріч там облаштовано нові зони комфорту із зеленими насадженнями та піщано-глиняними пляжами, а також створено 10 гніздувальних ділянок. Усе це має не тільки поліпшити благополуччя птахів, а й допомогти їм в отриманні потомства.

Для відвідувачів біля експозиції фламінго облаштують роз’яснювальні таблички.

Зокрема, для птахів співробітники зоопарку готують особливу страву – «Чорноморську мішанку», що складається з чорноморської дрібної креветки, подрібненої морської та річкової риби декількох сортів, м’ясного фаршу, порізаного відварного яйця, кукурудзяного борошна, висівок, кількох різних круп, 6-ти видів свіжих рослинних інгредієнтів. Ця страва подається зі спеціальною вітамінно- мінеральною присипкою. Також зі стравою поєднується професійний гранульований корм «Фламінго», який київським зоологам передали європейські колеги.

Нагадаємо, що у березні також у КиївЗоо випустили на воду родину пеліканів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]