Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2015 році до бюджету міста надійшло понад 11,8 млрд грн від підприємницької діяльності – Ілля Сагайдак

02 вересня 2016 року, 13:11

У минулому році до бюджету столиці надійшло понад 11,8 млрд грн від підприємницької діяльності, повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак під час привітання столичних підприємців з їх професійним святом. Ілля Сагайдак зазначив, що такі кошти надають можливість міській владі вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем.

«Хочеться подякувати кожному з вас за вашу підприємницьку ініціативу, котра надає країні імпульс для розвитку. У ваших руках одна з важливих складових нашого спільного європейського майбутнього», – додав заступник голови КМДА.

За показниками розвитку малого та середнього підприємництва у 2015 році, столиця є лідером серед регіонів України: у Києві зосереджена п'ята частина малих та середніх підприємств.

«Впевнений, що лише шляхом співпраці та соціальної відповідальності ми досягнемо вагомих результатів, створимо прозоре та ефективне бізнес-середовище та нові робочі місця. Бажаю вам творчого натхнення у ваших починаннях задля блага нашої Батькивщини», – підсумував Ілля Сагайдак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]