Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2020 році за програмою «Турбота. Назустріч киянам» оздоровлено понад 4 тисячі осіб

20 січня 2021 року, 15:23

Протягом 2020 року у рамках міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» послуги санаторно-курортного лікування отримали 4232 киян окремих пільгових категорій. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«На жаль, через пандемію коронавірусу велика кількість санаторних закладів були тривалий час закриті або працювали в обмеженому режимі, не на повну потужність. Через це процес оздоровлення трохи затягнувся і почався пізніше, ніж зазвичай. Проте, незважаючи на ці складнощі нам все-таки вдалося виконати завдання оздоровлення за програмою «Турбота» повністю», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що цього року оздоровлення буде відбуватися в звичному режимі, проте з урахуванням епідеміологічної ситуації та відповідних рішень Уряду. У 2021 році на послуги оздоровлення у бюджеті міста закладено понад 50 мільйонів гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]