Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2021 році за Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва облаштовано близько 107 кілометрів сучасних мереж зовнішнього освітлення

25 січня 2022 року, 16:40

У 2021 році за Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки облаштовано близько 107 кілометрів мереж зовнішнього освітлення. Такі дані на основі інформації головних розпорядників бюджетних коштів наводить Департамент економіки та інвестицій, підсумовуючи обсяги виконаних робіт у минулому році.

Так, у рамках виконання робіт із капітальних ремонтів на світлодіодні замінено 6 498 світильників з ртутними та натрієвими лампами. Також збудовано сучасну мережу зовнішнього освітлення прибудинкових територій мікрорайону «Каунаський» та бульвару Ярослава Гашека.

 Крім того, завершено капітальні ремонти на низці інших об’єктів транспортної інфраструктури, а саме: на вул. Милославській від вул. Радунської до вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) з транспортною розв’язкою; вул. Борщагівській у Солом’янському районі; проспекті Степана Бандери від транспортної розв’язки Північний міст до вул. О. Теліги; шляховій мережі вул. Бориса Мозолевського у Голосіївському районі; вул. Чорнобильській від просп. Перемоги до вул. Уборевича; мосту № 2 через р. Либідь на ПК 5+80 автодороги до очисних споруд ТЕЦ-5.

Капітально відремонтовано також станцію «Індустріальна» лінії швидкісного трамваю від вул. Старовокзальної до Великої Кільцевої дороги. Завершено аварійно-відновлювальні роботи на Глибочицькому колекторі у Подільському районі.

Разом із тим, завершено реконструкцію транспортних розв’язок на перетині Дніпровської набережної – просп. Возз’єднання у Дніпровському районі та вул. Каштанової – вул. Оноре де Бальзака із влаштуванням двостороннього дорожнього руху на вул. Оноре де Бальзака у Деснянському районі. Організовано рух автомобільного транспорту ділянкою Великої Окружної дороги від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирської включно з транспортною розв’язкою. Реконструйовано колектор дощової каналізації від вул. Вересневої – ріг вул. Російської до вул. Тростянецької у Дарницькому районі.

Завершено також реконструкцію станцій трамвайної лінії «Вулиця Булгакова» та «Вулиця Жолудєва» у рамках реконструкції та будівництва трамвайної лінії від вул. Гната Юри до ЗАТ «Кисневий завод».

Також проведено роботи з реконструкції Пейзажної алеї та вулиці Андріївської у Подільському районі.

Загалом Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки, у 2021 році на виконання робіт із будівництва, реконструкції та капітальних ремонтів у галузі «Транспорт та транспортна інфраструктура, дорожнє господарство» було спрямовано 7,7 млрд грн, із яких на пускові об’єкти – 2,3 млрд грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]